A b o u t  U s

We love photography!

Suntem situati in Brasov, iar scopul nostru este de a crea albume de calitate superioara pt clientii vostri, albumul fiind probabil cea mai importanta carte de vizita a fotografilor.

Tehnologia cu ajutorul careia realizam albumele este importata din Italia fiind una din cele mai moderne tehnologii de fabricare a albumelor digitale la ora actuala. Asigura eliminarea apei din pagini astfel incat acestea nu se curbeaza si asigura o aliniere si caserare (lipire) perfecta a fotografiilor in album. Materialele din care sunt realizate albumele sunt importate tot din Italia, fiind de cea mai buna calitate. Italia este cunoscuta ca fiind liderul de piata in crearea de albume digitale, avand o experienta foarte mare in acest domeniu.

Fotografiile se printeaza doar pe hartie foto de cea mai buna calitate, Kodak Endura silk (mat) si lustre (metalic), pe Noritsu Qs 37 series, printerul fiind calibrat in fiecare zi pt fiecare tip de hartie in parte.

Daca sunteti fotograf sau agentie de publicitate ne puteti contacta pe:

e-mail:adenoffice@gmail.com

tel: 0722 345 625, (orange)

tel: 0726 343 584    , (orange)

Brasov, jud Brasov.

Serviciile noastre se adreseaza fotografilor profesionisti, datorita cunostintelor avansate de photoshop si/sau alte software-uri necesare realizarii designului interior al albumului.

contactati-ne